تکنیک های اصلی پرش
برای اجری تکنیک های اصلی پرش، بدن شما باید در راستای مرکز موتور ایستاده باشد (بدون انحراف به چپ یا راست). به محض جدا شدن چرخ عقب از سکوی پرش،شما باید بدن خود را به سمت عقب منحرف کرده و به طبع آن فرمان موتور را نیز به سمت خود می کشید. هر چه سکوی پرش شیب کمتری داشته باشد ویا با سرعت بیشتری از آن عبور کنید قطعا تمایل دادن بدن به عقب و کنترل ارتفاع چرخ عقب دشوارتر خواهد بود و شما باید تکنیک ها را سریع تر اجرا کنید.
در نتیجه می توان پی برد که حرکت بدن قبل و حین پرش بسیار مهم است.حال ببینم که کنترل گاز (سرعت) جگونه پرش را کنترل می کند.هر چه شما گاز بیشتری در حین بالا رفتن از سکو می دهید، چرخ جلو ارتفاع بیشتری می گیرد.پس هر جه بیشتر گاز دهید کمتر مجبور می شوید که وضعیت بدن خود را به عقب منحرف کنید. ویالعکس هر چه با سرعت کمتر(گاز کمتر) از سکو جدا شوید، حرکت بدن شما تاثیر بیشتری به نحوه پرش خواهد گذاشت.
مشگلی که اکثر موتور سواران به هنگام پرش با آن مواجه هستند، ارتفاع خیلی کم یا خیلی زیاد چرخ جلوی موتور است.حال پی برده اید که اگر چرخ جلو ارتفاع کمی از زمین داشته باشد، یا سرعت کافی نداشته اید ویا بدن خود را به عقب نکشانده اید و اگر جرخ جلوی موتور ارتفاع زیادی داشت ، سرعت زیادی داشته اید ویا بدن خود را بیش از حد منحرف کرده اید.توجه شود که با تکرار و تمرین زیاد وکسب تجربه می توانید این دو عامل را کنترل کنید.
" فرود بیش از حد بر روی چرخ جلو و عبور از سکوی فرود از بدترین راه های سقوط است " موفق باشید.
اجرای این تکنیک نیاز به تجربه کافی، موتور مناسب وتجهیزات ایمنی می باشد.
اگر شاسی موتور کراسهای جدیدو نگاه کرده باشید متوجه میشید که دیگه از آهن خبری نیست و همشون آلیاژ الومینیوم هستش که بر خلاف آهن قسمتهای جوش داده شده از استحکام بهتری برخوردار هست البته یکسری بر این باور هستن که وزنش کمتره ولی با مقایسه بین شاسی فلزی و آلیاژِی تفاون چندانی احساس نمیکنید.
در هنگام فرود فشار زیادی به قسمت u شکل شاسی و توپی گردن موتور میاد یعنی دو نقطه که فشار جذب شده از کمکها به این دو نقطه وارد میاد.
دوتا عکس براتون میزارم یکی شاسی روان هست و دیگری مال موتور کراس 125 کاوازاکی سال 1989 هست که فلزی هست با مقایسه نقاط فشار خودتون متوجه میشید که چرا روان برای پرش مناسب نیست
![]()
نظرات شما عزیزان: